ALİ İHSAN BATMAZ KORKUTELİ BELEDİYESİNDEN AYRILDI

Başpehlivan Ali İhsan Batmaz, Korkuteli Belediyesinden ayrıldığını kendisinin sosyal medya hesaplarından sevenlerine duyurdu.

YAĞLI GÜREŞ - 22-09-2022 08:48

Ali İhsan Batmaz, Korkuteli Belediyesinden ayrıldığını kendisinin sosyal medya hesaplarından sevenlerine duyurdu.

İşte Ali İhsan Batmaz'ın o açıklaması:

AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL!

"2014 yılında 17 yaşında bir çocukken güreşe başladığımda, çok büyük bir geleneğin kapısından içeri girdiğimi biliyordum.

Göreceklerimin neler olacağına dair tahminler bile yapamaz halde binbir heyecanla Recep Gürbüz’ün, Cengiz Elbeye’nin miras bıraktığı "Korkuteli'li Pehlivan" olma hayaliyle başladığım yağlı güreşe, Korkuteli’ye layık bir pehlivan olmak için çok çalıştım.

Başladığım günden beri birbirine sıkı sıkıya bağlı bir ailenin içinde, beklediğimden daha büyük bir sevgiyle karşılaştım. Bana gösterilen sevginin karşılığını vermek için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak istedim.

Alt boylarda Kırkpınar’da birincilikler yaşarken unutulmaz anlar yaşadım. Şimdi yeni bir maceraya başlarken, yeni hedeflere koşarken sizlerin sevgisi her zaman gücüm ve destekçim olacak.

Başkanımız Sayın Ömer Niyazi İşlek’e, kulüp yöneticilerimize, takım arkadaşlarıma ve teknik ekibimizin yanı sıra, kadirşinas güreş seyircisine, Korkuteli'li hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Yaşatmış olduğunuz eşsiz sevgi ve benzersiz duygular için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin..."

Başpehlivan

Ali İhsan Batmaz

Günün Diğer Haberleri