BAŞPEHLİVAN AHMET KAVAKÇI ER MEYDANLARINA VEDA EDİYOR

Hendek'imizin Başpehlivanlarından Ahmet Kavakçı, bu hafta er meydanlarına veda ediyor.

YAĞLI GÜREŞ - 17-10-2023 10:25

BAŞPEHLİVAN AHMET KAVAKÇI ER MEYDANLARINA VEDA EDİYOR

Hendek'in yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerinden biri olan, Kavakçı Kardeşler namıyla tanınan kardeşlerin küçüğü olan, Başpehlivan Ahmet Kavakçı, 35 yıllık güreş hayatını bu hafta yapacağı son güreşle tamamlıyor.

Bu hafta sonu Derince Belediyesi'nin himayelerinde düzenlenecek olan, Derince Belediyesi Hasat Sonu İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde son kez er meydanına çıkıp, kol bağlayacak olan Başpehlivan Ahmet Kavakçı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sevenlerinden helallik istedi.

İşte Hendek'li Başpehlivan Ahmet Kavakçı'nın kendisinin sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu o paylaşım:

"Ata sporu yağlı pehlivan güreşlerine gönül vermiş çok kıymetli aziz seyircilerimiz; 22 Ekim 2023 Pazar günü hafta sonu düzenlenecek olan Kocaeli Derince İshakçılar Er Meydanı'nda 35 yıldır aktif olarak yapmış olduğum Ata sporu yağlı pehlivan güreşleri Başpehlivanlık kariyerime son kez güreşerek veda edeceğim. Bu anlamda Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu'muzun değerli büyük ailesinden ve aziz seyircilerimizden helallik istiyorum. Varsa hakkım bende yana helal ediyorum. Rabbim'den her birinize sağlık ve sıhhatler diliyorum."

"Başpehlivan Ahmet Kavakçı"

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YALÇIN KAYNAK YAZDI:

YALÇIN KAYNAK YAZDI: "YA O KOL KOPACAK, YA DA O ÇARK DURACAK!"

27-04-2024 - YAĞLI GÜREŞ

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

26-04-2024 - YAĞLI GÜREŞ