DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ ALKAN AKAR'A KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

1-3 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen U17 Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Hendek Olimpik Spor Kulübü Sporcusu Alkan Akar'a kulüp binası önünde tören düzenlendi.

SPOR - 10-08-2023 13:22

DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ ALKAN AKAR'A KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

İstanbul'da gerçekleşen U17 Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Hendek Olimpik Spor Kulübü Sporcusu Alkan Akar'a kulüp binası önünde tören düzenlendi.

Düzenlenen karşılama programına; AK Parti Sakarya Milletvekili ve Hendek Olimpik Spor Kulübünün Onursal Başkanı Sayın Ali İnci, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Nevzat İnanç, Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Kasım Adem Altun, Karapürçek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Bülent Hikmet, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Kadir Yağlı, Hendek Olimpik Spor Kulübünün Antrenörleri ve idarecileri, şampiyon sporcunun ailesi, takım arkadaşları ve yakınları katıldı.

Programın açılış konuşmasını Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli yaptı. Köstereli, "Kulüp olarak Uluslararası alanda 18.'ci derecelerini yaptıklarını ifade ederek, çok mutlu olduklarını dile getirdi. Ayrıca, bu başarılı sporcumuza hep söylediğim bir söz vardı; "Alkan sen bu mindere çok yakışıyorsun." Nitekim de öyle oldu ve mindere ne kadar yakıştığını tüm dünyaya gösterdi, göstermeye de devam edecektir dedi. Köstereli, sporcumuzun bu başarısında pay sahibi olan başta emeği geçen antrenörleri, ailesi, takım arkadaşlarına çok teşekkür ediyor, sporcumuz Alkan Akar'ı da bir kez daha kutluyorum" dedi.

Sırasıyla; AK Parti Sakarya Milletvekili ve Hendek Olimpik Spor Kulübünün Onursal Başkanı Sayın Ali İnci, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Nevzat İnanç da birer konuşma yaptılar. İnci ve İnanç yaptıkları konuşmalarında başarısından dolayı sporcuyu kutlayarak, ileride kendisinden inşallah Olimpiyat Şampiyonu madalyasını Hendek'e getirmesini istediler.

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri ve misafirler sporcuya altın takdiminde bulundular.

İNCİ'DEN 20 BİN TL. HEDİYE

Sporcuya altın takdiminde bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili ve Hendek Olimpik Spor Kulübünün Onursal Başkanı Sayın Ali İnci, takdimde bulunduğu altın hediyesinin yanı sıra 20 bin TL. para ödülü vererek Dünya üçüncüsü sporcumuzu sevindirdi.

Program sonunda düzenlenen törenle ilgili kısa bir açıklamaya yapan Başkan Köstereli, "Bugün burada şampiyon sporcumuz için tören düzenledik. Bu büyük gurur günümüze davetimize icabet edip gelen herkes ortak oldu. Bu noktada, her zaman bize güven ve desteğini esirgemeyen Kulübümüzün Kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın Vekilimiz Ali İnci'ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç'a, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Kasım Adem Altun'a, Karapürçek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Bülent Hikmet'e, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Kadir Yağlı'ya, sporcularımıza, sporcu ailelerimize iştirak eden bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Tören, günün sonunda toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

22-04-2024 - SPOR

U-15 GREKOROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

U-15 GREKOROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

20-04-2024 - SPOR