Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından organize edilen, Marmara Bölgesi Yağlı Güreş Hakem Semineri ve Bilgilendirme Toplantısı Hendek'te gerçekleşti.

YAĞLI GÜREŞ - 26-04-2024 12:02

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

TGGF Başkanı Sayın İbrahim Türkiş'in tenzipleri ile, Hendek Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen TGGF Marmara Bölgesi Yağlı Güreş Hakem Semineri ve Bilgilendirme Toplantısı yoğun bir katılımla dün ilçemiz Hendek'te yapıldı. Hendek Bayraktepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programı sabah saat: 10.00'da başlayan program, kahvaltının ardından katılımcıların müze ziyareti ile devam etti.

Hakem ve Bilgilendirme Toplantısı saat: 11.30'da başladı

Bayraktepe Sosyal Tesisleri'ndeki kahvaltı programı ve müze ziyareti sonrasında, şehir merkezinde bulunan Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonuna geçildi. Buradaki program saat: 11.30'da başladı. Programa Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü de katılım sağladı. Başkan Püsküllü, burada haziruna hoşgeldiniz mayetinde bir konuşma yaptı. Yağlı güreşe geçmişte olduğu gibi bu dönemde de her zaman destek vereceklerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Ahmet Kavakçı organize etti

Dün yapılan Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Marmara Bölgesi Yağlı Güreş Hakem ve Bilgilendirme Toplantısının ilçemiz Hendek'te yapılmasını, TGGF MHK Üyesi Ahmet Kavakçı organize etti. Kavakçı'nın organizesinde, Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya federasyon yetkilileri ve camianın paydaşları yoğun bir katılım gösterdi. Toplantıya; MHK Sekreteri Metin Şenel, MHK Başkanı Mehmet Yılmaz, MHK Üyesi Ahmet Kavakçı, MHK Üyesi Raşit Ataş, TGGF Gözlemciler Kurulu Başkanı Ziya Ünlü, TGGF Gözlemciler Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca, TGGF Arşiv ve İstatistik Kurulu Başkanı Ali İhsan Çokan gibi önemli isimlerin yanı sıra hakemler, ustalar, antrenörler ve yağlı güreşin emekçileri basın mensupları katıldı.

Düzenlenen program günün sonunda çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YALÇIN KAYNAK YAZDI:

YALÇIN KAYNAK YAZDI: "YA O KOL KOPACAK, YA DA O ÇARK DURACAK!"

27-04-2024 - YAĞLI GÜREŞ

Yalçın Kaynak Yazdı:

Yalçın Kaynak Yazdı: "Örümcek Adam!"

30-03-2024 - YAĞLI GÜREŞ