HENDEK'Lİ BAŞPEHLİVAN KAVAKÇI'YA ANLAMLI PLAKET

Hendek'li Başpehlivanlarımızdan Ahmet Kavakçı, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonunun organize ettiği ödül töreninde anlamlı plaket ile onurlandırıldı.

YAĞLI GÜREŞ - 07-12-2023 17:11

HENDEK'Lİ BAŞPEHLİVAN KAVAKÇI'YA ANLAMLI PLAKET

Dün, İstanbul'da düzenlenen 2023 Yılı CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin ödül töreninde Hendek'ten eski Başpehlivanlarımızdan Ahmet Kavakçı da ödüle layık görüldü.

Geride kalan 2023 Yılı CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde başarılı olan sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi. Ödül törenine Hendek'ten bu sene pehlivanlık hayatını noktalayan Ahmet Kavakçı da davet edildi. Kavakçı'ya hem 2023 Yılı CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi hem de 35 yıllık güreş hayatını noktalaması nedeniyle ödül verildi. Kavakçı ödülünü Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Türkiş'in elinden aldı. Başkan Türkiş, bundan sonraki hayatında Kavakçı'ya başarılar dileyerek, günün anısına da fotoğraf çektirdi.

Öte yandan İstanbul'da düzenlenen ödül törenin de ilçemiz Hendek'ten de tanıdık simalar vardı. Kavakçı'nın yanı sıra Televizyon Programı Yapımcısı Gazeteci Cemil Tekin ve Güreş Yazarı & Güreş Yorumcusu Yalçın Kaynak da federasyonun davetlisi olarak ödül törenine katılım sağlamışlardı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YALÇIN KAYNAK YAZDI:

YALÇIN KAYNAK YAZDI: "YA O KOL KOPACAK, YA DA O ÇARK DURACAK!"

27-04-2024 - YAĞLI GÜREŞ

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

26-04-2024 - YAĞLI GÜREŞ