İNCİ'DEN KURUCUSU VE ONURSAL BAŞKANI OLDUĞU GÜREŞ KULÜBÜNE ZİYARET

AK Parti 28.'inci Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ayağının tozuyla ziyaretlerine devam ediyor.

SPOR - 31-05-2023 10:58

İNCİ'DEN KURUCUSU VE ONURSAL BAŞKANI OLDUĞU GÜREŞ KULÜBÜNE ZİYARET

AK Parti 28.'inci Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ayağının tozuyla ziyaretlerine devam ediyor. Ali İnci, kurucusu ve onursal başkanı olduğu Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünü ziyaret ederek, yetiştirmiş olduğu öğrencileri ile bir araya geldi.

İnci: "Sporun her alanına hizmetlerimiz sürecek"

Ziyaretle ilgili olarak, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci şunları söyledi. İnci, "Kurucusu ve onursal başkanı olduğum kulübümüze yapmış olduğum ziyaret beni çok mutlu etti. Burada yetiştirmiş olduğumuz öğrencilerimizle fikir alış verişinde bulunduk. Sadece güreş sporuna değil, sporun her alanına hizmet etmeye Allah'ın izni ile devam edeceğiz" diyerek, öğrencilerine misafir perverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Köstereli teşekkür etti

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, İnci'nin ziyereti ile ilgili olarak şunları söyledi. Köstereli, "28.'inci Dönem AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İnci hocamızı kuruculuğunu yapmış olduğu Hendek Güreş İhtisas Kulübünde ağırladık. Yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulunduk. Yetiştirmiş olduğu öğrencileri olarak dünden bugüne bizlere katmış olduğu değerler ve yaşatmış olduğu onur ve gurur için çok teşekkür ettik. Rabbim yeni döneminde muvaffakiyetler nasip eylesin sayın vekilimize" ifadelerinde bulundu.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ AFYON'DAN KUPA İLE DÖNDÜ

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ AFYON'DAN KUPA İLE DÖNDÜ

24-02-2024 - SPOR

Bugün, Sadece Güreş günü

Bugün, Sadece Güreş günü

21-02-2024 - SPOR