Kaynak Zabıta Müdürü oldu, Sadece Güreş ekibi hayırlı olsun dileğinde bulundu

Hendek Belediyesi'nde önceki dönemlerde Zabıta Müdürlüğü görevinde bulunan Harun Kaynak, tekrardan Hendek Belediyesi Zabıta Müdürü oldu.

SPOR - 26-04-2023 10:21

Kaynak Zabıta Müdürü oldu, Sadece Güreş ekibi hayırlı olsun dileğinde bulundu

Dikmen gitti, Kaynak geldi

Geçtiğimiz dönemlerde Zabıta Müdürlüğü görevinde adından sıkça söz ettiren Harun Kaynak, Zabıta Müdürü Hasan Dikmen'in emekliliğe ayrılması ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun tensipleriyle tekrardan Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine getirildi.

Kaynak, sporun içinden gelen bir isim

Kaynak, önceki dönemlerde eski adıyla Hendek Güreş İhtisas Kulübü yeni adıyla da Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Aynı zamanda eski bir milli güreşçi de olan Kaynak, dönem dönem sporun her alanında çeşitli görevler yaptı.

Ziyaretçi akını devam ediyor

Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine getirilen eski milli güreşçi Harun Kaynak'a ziyaretler devam ediyor. Kaynak'ı dün güreş camiasının yakından tanıdığı iki isim ziyaret edip, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Bu iki isim Sadece Güreş Programı Yapımcısı ve Sunucusu Gazeteci Cemil Tekin ve Sadece Güreş Programı Yorumcusu Güreş Yazarı Yalçın Kaynak idi. Kaynak'a yeni görevinde başarılar dileğinde bulunan ikili ziyarette güreş üzerine bol bol sohbet etti. Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine getirilen Harun Kaynak, aynı zamanda Sadece Güreş Programı Yorumcusu Yalçın Kaynak'ın da ağabeyi oluyor. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zabıta Müdürü Harun Kaynak, Tekin ve Kaynak'a 2023 yılı yağlı güreş sezonunda başarılar diledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ AFYON'DAN KUPA İLE DÖNDÜ

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ AFYON'DAN KUPA İLE DÖNDÜ

24-02-2024 - SPOR

Bugün, Sadece Güreş günü

Bugün, Sadece Güreş günü

21-02-2024 - SPOR