SADECE GÜREŞ İÇİN YAĞMUR ÇAMUR FARKETMİYOR

Hendek'in, Sakarya'nın, Türkiye'nin bir markası olan Sadece Güreş, aşırı yağan yağmura rağmen yine her zaman olduğu gibi er meydanındaydı.

YAĞLI GÜREŞ - 03-06-2023 13:21

SADECE GÜREŞ İÇİN YAĞMUR ÇAMUR FARKETMİYOR

Hendek Belediyesi Selman Dede Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin çekimleri için Sadece Güreş ekibi hazırdı. Günlerdi bu hafta sonu yapılacak olan önce Hendek Selman Dede ve ardından ise, yarıon yapılacak olan Tarihi Akyazı Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri için, her anlamda hummalı bir çalışma içine giren Sadece Güreş ekibi, Hendek Selman Dede Yağlı Pehlivan Güreşleri için er meydanındaki yerini almıştı. İlk etapta hafif yağan yağmura rağmen güreşler ile birlikte Sadece Güreş ekibi de canlı yayınlarına başlamıştı. Yağmurun şiddetini artırması ile birlikte Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Hendek Belediyesi yetkililerinin ortaklaşa hareket ederek almış oldukları karar neticesinde güreşler iptal edildi.

Tabii güreşlerin iptal edilmesi olayını kamuoyu Sadece Güreş'ten duydu. Alınan kararı Antalya Elmalı'lı Cazgır Salih Bozan, Sadece Güreş ekranlarından güreş severlere duyurdu. Olumsuz hava koşullarına rağmen canlı yayınına devam eden Cemil Tekin, Yalçın Kaynak ve Güzide Yağmur Tekin'den oluşan Sadece Güreş ekibi, er meydanında tek bir kişi kalana kadar yayınına devam etti.

BAHADIR: "İNŞALLAH YİNE İLERİKİ GÜNLERDE FEDERASYONDAN UYGUN BİR TARİH ALIP GÜREŞLERİMİZİ YAPACAĞIZ"

Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Sadece Güreş'e konuştu. Bahadır, "Yaklaşık 1-1.5 aydır hummalı bir şekilde güreşlerimizi yapmak için çalıştık. Sıfır eksiksiz olarak bu büyük güne hazırlandık. Bu büyük organizasyonumuzu sünnet olan çocuklarımız ve aileleri ile birlikte Hendek Çarşı Merkezinde başlattık. Buraya, yani er meydanına gelerek güreşlerimizi de başlattık fakat yağan yağmur buna müsade etmeyince güreşlerimizi iptal etmek zorunda kaldık. Her şey Allah'tan, inşallah ileriki günlerde federasyondan uygun bir tarih bulduğumuz vakit güreşlerimizi yapacağız" ifadelerinde bulundu.

Öte yandan, Sadece Güreş ekibi yarın Akyazı Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri için Akyazı ilçesinde olacak ve Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni canlı olarak ekranlarınıza taşıyacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yalçın Kaynak Yazdı:

Yalçın Kaynak Yazdı: "Örümcek Adam!"

30-03-2024 - YAĞLI GÜREŞ

Dün akşam Türkiye Sadece Güreş'e kilitlendi

Dün akşam Türkiye Sadece Güreş'e kilitlendi

07-03-2024 - YAĞLI GÜREŞ