Sadece Güreş
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:41
Advert Advert

ANA LİG GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 25-08-2023 23:48   Güncelleme : 25-08-2023 23:56
ANA LİG GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ

21-24 Ağustos 2023 tariherinde Yozgat’da yapılan U13 Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

Dereceye giren sporcular; 34 kg. Kerem Derman, 44 kg. Eymen Çolak, 78 kg. Efe Demir Türkiye Şampiyonu, 41 kg. Eren Cin, 48 kg. Atakan Birinci, 62 kg. Eymen Türk Türkiye Üçüncüsü oldular.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli alınan başarıdan dolayı memnuniyetini dile getirerek, takım halinde U13 Türkiye Şampiyonluğundan sonra ANALİG Şampiyonluğunu da Hendek Olimpik Spor Kulübü olarak Sakarya'ya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ayrıca Köstereli, "Altyapı'dan sporcu yetiştirmede Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biri olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk" dedi.

Başkan Köstereli, "Bu başarılı gidişatta emeği geçen sporcularımızı, kıymetli antrenörlerimizi, destek personellerimizi ve bizlere her türlü imkanı sağlayan kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı milletvekilimiz Sayın Ali İnci, Sakarya'da sporun gelişimine büyük katkıları olan il müdürümüz Sayın Nevzat İnanç, Sakarya'nın bir spor şehri olma markasını kazandıran büyükşehir belediye başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye ve maddi manevi destek sunan herkese çok teşekkür ediyorum" diyerek, sözlerini sonlandırdı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR