Sadece Güreş
HV
25 NİSAN Perşembe 21:48
Advert Advert

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü ile TOHM Güreş Merkezi işbirliğinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi

Kahramanmaraş ve 10 ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden pehlivanlarımız ve vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif Kıraat Programı düzenlendi.

SPOR
Giriş Tarihi : 17-02-2023 00:21
Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü ile TOHM Güreş Merkezi işbirliğinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi

Bu akşam Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünde, Kahramanmaraş ve 10 ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden pehlivanlarımız ve vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif Kıraat Programı düzenlendi. Programda, Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Arif Türk ve Diyanet Görevlisi Cemal Atabek hocalarımız tarafından Kur'an-ı Kerim Tilavet edildi.

Düzenlenen Mevlid-i Şerif programına; AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Onursal Başkanı Ali İnci, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı ve TOHM Sakarya Koordinatörü Feyzullah Köstereli, Sakarya Güreş İl Temsilcisi Ali İhsan Çokan, Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Arif Türk, Diyanet Görevlisi Cemal Atabek, Spor Adamı Zafer Çakmak, Spor Adamı Nurullah Akçay, Güreş Yazarı Yalçın Kaynak, Güreş Programı Yapımcısı Cemil Tekin, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü, TOHM Güreş Merkezi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Grekoromen Güreş Takımının Antrenörleri ve Sporcuları katıldı.

Programa katılan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi: İl Müdürü İnanç, "Yaklaşık 11 gün önce ülke olarak çok büyük bir acı yaşadık. Meydana gelen deprem felaketinde çok canlarımızı maalesef kaybettik. Bu kaybettiğimiz vatandaşlarımız arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Güreş Kulübü Sporcularından da evlatlarımız vardı. Bu akşam hem kaybettiğimiz sporcularımız ve vatandaşlarımız için bugün burada bir program düzenlendi. Böyle anlamlı bir programın düzenlenmesinde pay sahibi olan başta TOHM Güreş Merkezi ve Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Sayın Feyzullah Köstereli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Son olarak, tekrardan depremde kaybettiğimiz pehlivanlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.

Akşam ile Yatsı namazı arasında gerçekleşen Mevlid-i Şerif programı, depremde hayatlarını kaybeden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Güreş Kulübü Sporcuları; Ahmet Taş, Mehmet Eskisarılı, Ali Gürsoy, Aslan Ekiz, Eray Şimşek, Halil İbrahim Erdine, Hasan Sarıtürk, Ozan Datlı ve Ahmet Durman'ın adı zikredilerek yapılan duanın ardından son buldu.

AdminAdmin

YORUMLAR