Sadece Güreş
HV
18 NİSAN Perşembe 14:23
Advert Advert

HENDEK SELMAN DEDE YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ İPTAL EDİLDİ

Bu yıl 20.’incisi yapılacak olan Selman Dede'yi Anma, Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

YAĞLI GÜREŞ
Giriş Tarihi : 03-06-2023 12:51
HENDEK SELMAN DEDE YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ İPTAL EDİLDİ

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE

Hendek Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Selman Dede'yi Anma, Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri şiddetli yağışlar nedeniyle iptal edildi. Hendek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Bu yıl planlanan etkinliğin iptal edildiği belirtilirken, Hendek Belediyesi yetkilileri ile Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu yetkililerinin görüşmeleri doğrultusunda etkinliğin düzenlenmesiyle ilgili karar verileceği" duyuruldu.

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bugün saat: 10.30’da başlayan ve daha sonra yoğun bir şekilde devam eden şiddetli yağışlar nedeniyle 20.’incisini düzenleyeceğimiz Selman Dede'yi Anma, Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Sünnet Şenliklerimiz olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir. Etkinliğin düzenlenmesiyle ilgili Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu yetkilileriyle görüşmeler neticesinde karar verilecektir. Hendek Belediyesi'nin resmi iletişim kanalları aracılığıyla kamuoyuna duyurulacaktır” denildi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR