Sadece Güreş
HV
26 NİSAN Cuma 19:43
Advert Advert

HENDEK'İN BAŞPEHLİVANLARI YENİ SEZONA KARAPÜRÇEK'TE HAZIRLANIYOR

Güzide ilçemiz Hendek'in Başpehlivanlarından Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı, 2023 yılı yağlı güreş sezonu hazırlıklarına Karapürçek ilçesinde devam ediyor.

YAĞLI GÜREŞ
Giriş Tarihi : 04-04-2023 12:07
HENDEK'İN BAŞPEHLİVANLARI YENİ SEZONA KARAPÜRÇEK'TE HAZIRLANIYOR

Hendek'in Başpehlivanlarından Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı, 2023 yılı yağlı güreş sezonu hazırlıklarına pehlivanlar yatağı Karapürçek ilçesinde devam ediyor.

Bilindiği üzere Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü Yağlı Güreş Takımı, 2023 yılı yağlı güreş sezonuna Karapürçek'te tecrübeli yağlı güreş ustası Mustafa Çelik nezaretinde hazırlanıyor. Çok iyi bir ekiple sezona hazırlanan gruba, çalışma anlamında Hendek'li Başpehlivanlarımızdan Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı'da katıldı. Hendek'ten haftada 2-3 defa Karapürçek'e giderek antrenmanlara katılan Başpehlivanlar Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı, hazırlık çalışmalarından oldukça memnun. Kavakçı ve Aykırı, "Burada çok güzel bir ekip var. Sevgili Mustafa Çelik kardeşimiz yıllardır Sakarya'da yağlı güreşimizin yükünü çekiyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'nin de destekleriyle kulüp kuruldu. Şimdi artık her şey profesyonel anlamda daha sağlıklı ilerliyor. Mustafa Çelik zaten bu işi çok seviyor, kendisinin emeği çok büyük. Bizler de hem antrenman anlamında hem de bilgi ve birikimlerimizi genç kardeşlerimize aktarmak anlamında buraya antrenmanlara geliyoruz. Bu anlamda bu kulübün oluşmasında, başarıların ardı ardına gelmesinde emekleri olan herkese teşekkür ediyoruz." dediler.

Başpehlivanlarımız Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı son olarak, 2023 yılı yağlı güreş sezonunun Sakarya için başarılarla dolu bir yıl olacağını söyleyerek, sözlerini noktaladı.

AdminAdmin

YORUMLAR