Sadece Güreş
HV
18 NİSAN Perşembe 08:03
Advert Advert

KAHVECİ VE ÇIRAKLARI AKBALIK SONRASI SEKA'DA DA İDDİALI

Gazanfer Kahveci, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde olduğu gibi Kocaeli Sekapark Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde de iddialı olduklarını söyledi.

YAĞLI GÜREŞ
Giriş Tarihi : 09-06-2023 18:44
KAHVECİ VE ÇIRAKLARI AKBALIK SONRASI SEKA'DA DA İDDİALI

Hendek'li tecrübeli yağlı güreş ustalarından Gazanfer Kahveci, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde olduğu gibi Kocaeli Sekapark Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde de iddialı olduklarını söyledi.

Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde; Gazanfer Kahveci'nin çıraklarından Karagöz Kardeşlerin büyüğü Abdullah Karagöz Büyük Orta Boyunda zorlu rakiplerini geride bırakarak 3.'lük derecesi elde ederken, tecrübeli ustanın bir diğer çırağı Salih Temizce de ilk defa güreştiği Deste Büyük Boyunda da 3.'lük elde etmişti.

Kahveci: "Sekapark'ta da çıkışımız sürecektir"

Hendek'li tecrübeli yağlı güreş ustası Gazanfer Kahveci, Akyazı Akbalık'ta olduğu gibi 10-11 Haziran 2023 Cumartesi ve Pazar günü Kocaeli'de düzenlenecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde de ekip olarak, kürsünün bir basamağında olacaklarına inandığını ifade etti.

Türkiye Yağlı Güreşleri'nin ikinci ayağı olan Sekapark Yağlı Pehlivan Güreşleri, yarın sabah saat: 09.00'da Sekapark Er Meydanı'nda dualarla başlayacaktır.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR