Sadece Güreş
HV
25 NİSAN Perşembe 05:11
Advert Advert

MANAVGAT MI? KEPEZ Mİ? DÖŞEMEALTI MI?

Geçtiğimiz haftalarda, Korkuteli Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin olduğu gün Korkuteli Belediyesi ile bağlarını tamamen koparan Ali Gürbüz, acaba hangi belediye ile yoluna devam edecek.

YAĞLI GÜREŞ
Giriş Tarihi : 20-09-2022 15:26   Güncelleme : 20-09-2022 16:26
MANAVGAT MI? KEPEZ Mİ? DÖŞEMEALTI MI?

Antalya Korkuteli'li Başpehlivanlardan Ali Gürbüz'ün yeni kulübü belli oldu mu? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Ali Gürbüz geçtiğimiz haftalarda Antalya Korkuteli Belediyesi ile yollarını ayırmıştı. Hatta Ali Gürbüz, aziz güreş seyircisine yaşadığı durumu izah etmişti ve kendilerinden helallik istemişti. O günden bugüne Başpehlivan Ali Gürbüz'e her belediyeden teklifler geldi, gelmeye de devam ediyor. Kimisi bu teklifi samimi olarak yaptı. Kimisi de reklam için gündem oluşturdu. Gürbüz'ün, bu tekliflerden sadece üçü için olumlu yönde düşündüğü herkes tarafından biliniyor.

Nereden ve hangi belediyelerden gelmişti bu teklifler; Manavgat Belediyesi, Kepez Belediyesi ve Döşemealtı Belediyesi.

Önceki hafta Manavgat ve Kepez Belediyeleri güreş seyircisi tarafından çok konuşulmuştu. İki gündür ise ağırlıklı olarak Döşemealtı Belediyesi konuşuluyor. Döşemealtı Belediye Başkanı Sayın Mimar Turgay Genç'in Ali Gürbüz'ü çok istediği ve bu transferi gerçekleştirmek için olumlu girişimlerde bulunduğu gelen haberler arasında.

Bakalım Başpehlivan Ali Gürbüz hangi belediye ile masaya oturup, sözleşme imzalayacak. Bunu ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.

AdminAdmin

YORUMLAR