Sadece Güreş
HV
19 NİSAN Cuma 14:58
Advert Advert

Sakarya Büyükşehir dolu dizgin geliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü Yağlı Güreş Takımı 2023 yılı yağlı güreş sezonu hazırlıklarına devam ediyor.

YAĞLI GÜREŞ
Giriş Tarihi : 11-04-2023 10:34   Güncelleme : 11-04-2023 11:13
Sakarya Büyükşehir dolu dizgin geliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü Yağlı Güreş Takımı, tecrübeli usta Mustafa Çelik nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına Karapürçek'te ki tesislerde devam ediyor.

Büyükşehir pehlivanları bütün boylarda iddialı

Mustafa Çelik usta nezaretinde devam eden çalışmalara yaklaşık 25 sporcu katılıyor. Bütün boylarda iddialı pehlivanların bulunduğu ekipte hedef sezona iyi başlayıp, Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşleri'nde kürsünün en üst basamağına çıkmak.

İlk kispetler giyildi

Geçtiğimiz hafta yapılan antrenmanda ilk kispetler giyildi. İlimizin tanınmış güreş programcılarından ve gazetecilerinden Cemil Tekin ilk kispetlerin giyildiği antrenmanı yerinde izledi. Hendek'li Başpehlivanlarımızdan Ahmet Kavakçı ve Süleyman Aykırı'nın da katıldığı yağlı güreş antrenmanı oldukça iddialı geçti.

Mustafa Çelik: Her sene olduğu gibi bu sene de iddialıyız

Oldukça çekişmeli ve iddialı geçen antrenman sonunda takımın baş antrenörü tecrübeli usta Mustafa Çelik, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi. Çelik, "2023 yılı yağlı güreş sezonu hazırlıklarımız oldukça verimli geçiyor. Haftanın 5 günü antrenman yapıyoruz. Bu antrenmanlar ağırlık, fitness, koşu, karakucak idmanı ve yağlı güreş antrenmanı şeklinde oluyor. Hedefimiz Allah'ın izniyle Tarihi Edirne Kırkpınar'da kürsünün en üst basamağına çıkmak. Bu noktada bizlere güvenen ve bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce'ye, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sayın Cevat Ekşi'ye, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Sayın İlhan Şerif Aykaç'a ve üzerimizde hakkı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi de sözlerimi benim şu meşhur sözümle bitiriyorum. Bu zamana kadar yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR