Sadece Güreş
HV
05 MAYIS Pazar 21:03
Advert Advert

BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN: ARTIK YETER!

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününün Başpehlivanlık boyu ikinci tur karşılaşmasında İsmail Balaban'a mağlup olan Serhat Gökmen, Kule Hakem Heyeti'ne isyan etti.

YAĞLI GÜREŞ
Giriş Tarihi : 13-08-2022 21:27
BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN: ARTIK YETER!

Başpehlivan Serhat Gökmen, yaşadığı bu durumu şu sözlerle ifade etti. Kendisinin sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımda Serhat Gökmen, "artık yeter" dedi.

ARTIK YETER!

"29 yıldır bu sahalardayım bir tane şaibeli kararla yenişim varsa bugün kispetimi asıp güreş hayatıma son vermeye hazırım. Ata sporumuzu her zaman layıkıyla, efendilikle ve ahlakla yapmaya özen gösteririm. Ama ne hikmetse aziz güreş severler bilir ki; hayatım boyunca hep yanlış kararlar beni bulmuştur. Efendiliğimiz korkaklıktan değil, asaletimizdendir. Yoksa bilin ki bu kararları verenlere er meydanını dar etmesini de biliriz. Her sezon sonunda eteğimdeki taşları döküp istişare ederim. Sahada sezon boyunca güreşin hakkını verebildim mi diye. Birgün beynimdekileri vücudum yapamazsa yaş felan beklemeden jubilemi yaparım. Hakemlere tavsiyemdir; görüntüleri izleyerek bile yanlış kararlar veriyorsanız ya da birilerini kayırıyorsanız düdüğünüzü asıp emekli olun. Bu sezon sadece benim güreşlerimde değil, bir çok karar fiyasko. Güreş böyle hiçbir yere gelmez. Hakkımı da helal etmiyorum."

AdminAdmin

YORUMLAR