Sadece Güreş
HV
05 MAYIS Pazar 19:13
Advert Advert

ÜÇ NOKTA OLAYI GÜNE DAMGASINI VURDU: KURTDERE'DE YİNE YEŞİL GALİP GELDİ

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününün üçüncü turunda Tarihi Edirne Kırkpınar'ın rövanşı gerçekleşti.

YAĞLI GÜREŞ
Giriş Tarihi : 13-08-2022 20:02   Güncelleme : 13-08-2022 21:19
ÜÇ NOKTA OLAYI GÜNE DAMGASINI VURDU: KURTDERE'DE YİNE YEŞİL GALİP GELDİ

Balıkesir'de düzenlenen Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününün üçüncü turunda Tarihi Edirne Kırkpınar'ın rövanşı gerçekleşti. Kırkpınar'da olduğu gibi kazanan değişmedi. Kurtdere'de de Mehmet Yeşil Yeşil Ali Gürbüz'ü geçerek son 16'ya kalan Başpehlivanların arasına adınını yazdırmayı başardı.

Kurtdere'ye üç nokta olayı damga vurdu

Yağlı Güreş'te kangren haline gelen üç nokta olayı bugün de Kurtdere Er Meydanı'nda kendisini gösterdi. Başpehlivanlık üçüncü tur güreşlerinde birbiriyle karşılaşan Ali Gürbüz ve Mehmet Yeşil Yeşil müsabakasının puanlama bölümünde üç nokta olayı yaşandı. Kule Hakem Heyeti'nin var sistemiyle defalarca izlediği pozisyonda üç nokta olayının gerçekleştiği kararına varıldı. Açıklanan kararla birlikte Mehmet Yeşil Yeşil galip ilan edildi. Karar sonrası Ali Gürbüz ve sevenleri verilen karara tepki gösterdi.

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri, yarın güreşlerinin üçüncü ve son gününde son 16 karşılaşmaları ile devam edecek.

AdminAdmin

YORUMLAR